Telefon: +385 21 545 200 Email: promona@promona.hr

O nama

Tvrtka Promona d. o. o. je osnovana 23.10.1990. godine. Osnovna djelatnost i proizvodna orijentacija poduzeća je proizvodnja aplikativnih programskih rješenja na PC i oblak(cloud) platformi.


U Promoni rade inženjeri informatičari sa dugogodišnjim iskustvom. U suradnju sa dugogodišnjim i stalnim korisnicima izgrađen je iPPS poslovni sustav u oblaku kao nastavak na poslovni sustav u lokalnoj mreži.


Djelatnost tvrtke je izrada računalnih programa, projektiranje, postavljanje i konfiguriranje računalnih mreža, prodaja i servis informatičke opreme, prodaja potrošnog materijala i obuka kupaca. To znači da na jednom mjestu nudimo kompletno informatičko rješenje za poduzetnike. Standardizacija kvalitete proizvodnje urodila je dobivanjem certifikata 2013 godine ISO 9001:2008 kao sustav za upravljanje kvalitetom proizvoda i usluga.


U svom asortimanu proizvoda ima PPS - Promona poslovni sustav za vođenje cjelokupnog poslovanja trgovačkih društava, ustanova i drugih pravnih subjekata. Također je razvila program SKZZ ordinacija za vođenje pregleda SKZZ ordinacije i ima ugovor sa Ministarstvom zdravlja za razvoj i podršku programa za SKZZ ordinaciju i Fizikalnu terapiju.

Razvili smo aplikaciju Mjenjačnica za poslovanje mjenjačkih transakcija. Program Mjenjačnica je certificirala HNB i dozvolila da se koristi u mjenjačkim poslovima. Također je razvijena aplikacija za hotelsko poslovanje u poslovanje turističkih agencija. Usto postoji dug popis aplikacija rađenih po narudžbi za razne klijente.


U posljednje 3 godine razvili smo iPPS – Internet Promona Poslovni Sustav, koji objedinjuje poslovne aplikacije za vođenje poslovanja i računovodstva pravnih i fizičkih subjekata. iPPS je smješten u oblaku, a pristupa se preko interneta, pa smo tako dostupni na tržištu države pa i šire.


U svom poslovanju Promona ima instalirane aplikacije diljem Hrvatske, osigurava stalnu podršku. Djelatnici Promone nastoje kroz podršku i nadogradnju aplikacija sa najnovijim propisima korisnicima osigurati pravovremeno i lako korištenje programa.


Sa aplikacijom FiskalPro Promona koristi aplikacije u oblaku već 5 godina. Aplikaciju u oblaku FiskalPro koriste tvrtke iz Hrvatske i inozemstva.


U sve aplikacije Promona Poslovnog sustava i Internet Promona Poslovnog sustava ugrađena je podrška slanja i prijema eRačuna.